Headly Deadly

Želite li spasiti vjevericu?

Sci-Tech / Flash | 23. 06. 2015. u 20:41 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Startup Four Game Studio iz Mostara koji djeluje pod okriljem INTERA TP objavio je svoju prvu igru dostupnu na mobilnim platformama.

Startup Four Game Studio se bavi izradom video igara za PC i mobilne platforme. Pored izrade video igara studio se bavi još i 3D modeliranjem, animiranjem te 3D vizualizacijom, tj. kretanjem u realnom vremenu unutar 3D prostora.

Želite li spasiti vjevericu koja je izgubila glavu?!

Ono sto je interesantno i što nam je povjerio član tima Mohamed El-Zayat jeste da je Four Game Studio dovršio izradu platformer igre "Headly Deadly" koju možete besplatno preuzeti na Google Playu za Android platformu, a igra će uskoro biti dostupna za iOS i Windows Phone platforme.

"Ideja ekipe je bila napraviti sto otkačeniju i zabavniju runner igru, pa ste u igrici u ulozi vjeverice koja je izgubila glavu i pokušava kroz 20 nivoa izbjegavajući razne prepreke na svome putu doći do bolnice. Igra je napravljena na jedan vrlo simpatičan "cartoonish" te je odlikuje odličan dizajn nivoa i likova, tako da je pogodna za sve uzraste", rekao je za Bljesak.info El-Zayet.

Uz dolazak na druge mobilne platforme autori ove zanimljive igre u daljnim nadogradnjama pripremaju mnoštvo novih i zanimljivih nivoa, te novih avantura za našu malu vjevericu.

Nemojte čekati nego već sada preuzmite igricu na Google Playu i prepustite se izazovu, te podržite perspektivne mlade domaće autore od kojih svakako očekujemo još zanimljivih projekata!

Kopirati
Drag cursor here to close