Joe Benarroch

Muskov X ostao i bez glasnogovornika

Prije no što je dao ostavku, Joe Benarroch je vodio poslovne operacije i bio jedini zaposlenik ugašenog odjela korporativnih komunikacija i osoba koja komunicira s medijima.
Sci-Tech / Internet | 07. 06. 2024. u 07:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od prvog dana otkako je Elon Musk kupio Twitter i pretvorio ga u X, i sama platforma i njezin vlasnik nalazili su se pod lupom javnosti.

Musk je ubrzo desetkovao osoblje ove društvene mreže. Sad je Muska napustila i jedina osoba sposobna za rješavanje PR katastrofa.

Naime, kako piše Wall Street Journal, ostavku je dao i voditelj poslovnih operacija Joe Benarroch, u čiji je opis radnog mjesta spadao i nadzor korporativnih komunikacija tvrtke, što znači da je zapravo bila riječ o X-ovom glasnogovorniku.

Bloombergov izvjestitelj Kurt Wagner primijetio je da Benarroch nije samo "desna ruka" izvršne direktorice Linde Yaccarino već i "jedina osoba u X-u koja je davala komentare za tisak i bavila se PR-om".

To znači da bi ubuduće mediji mogli ostati bez odgovora na brojna pitanja o poslovanju i strategijama jedne od najkorištenijih platformi društvenih mreža.

Zasad još nisu poznati detalji o prirodi Benarrochove ostavke, a X dakako nije odgovorio na zahtjeve za komentarom, javlja Bug.

Kopirati
Drag cursor here to close