Premium+

Najskuplji pretplatnički paket na X-u više nema reklame

Vjerovali ili ne, najskuplji pretplatnički paket na X-u, Premium+, do sada je i dalje imao reklame. Korisnici su za njega plaćali 17,5 eura mjesečno.
Sci-Tech / Internet | 11. 08. 2024. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji bivšeg Twittera, odnosno današnjeg X-a, zasigurno su upoznati s pretplatničkim paketima.

Iako se očekivalo da će svaki pretplatnički paket ukloniti reklame s X-a, to nije bio slučaj čak i kod onog najskupljeg Premiuma+ za kojeg je potrebno izdvojiti 17,5 eura mjesečno.

Međutim, korisnici tog pretplatničkog paketa konačno mogu odahnuti. Objavljeno je da oni koji plaćaju 17,5 euramjesečno više neće viđati reklame na X-u, prenosi Bug.

Osim ovog novog benefita, Premium+ plan uključuje i druge pogodnosti. Pretplatnici dobivaju najveći mogući boost za svoje odgovore, mogućnost pisanja i objavljivanja većih tekstova, šifrirane privatne poruke, mape za označavanje, karticu ''Highlights'', podršku za objavljivanje videozapisa te mogućnost uređivanja objava.

Također, Premium+ korisnici mogu sudjelovati u dijeljenju prihoda koje X ostvaruje od oglasa, kao i od pretplatničkih prihoda njihovih najaktivnijih pratitelja. Uz to, dobivaju i plavu kvačicu pored svog korisničkog imena, rani pristup Groku, kao i pristup alatima X Pro, Analytics i Media Studio.

Kopirati
Drag cursor here to close