Edukacija stanovništva

Besplatan seminar iz oblasti financijske pismenosti i osobnih financija

Sci-Tech / Obrazovanje | 08. 04. 2013. u 11:37 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 20. travnja 2013. godine u hotelu Bristol u Mostaru bit će održan besplatan seminar iz oblasti financijske pismenosti i osobnih financija pod nazivom "Financijska pismenost za svakoga".

Cilj seminara je edukacija stanovništva o kreditima, reprogramiranju dugova, internet bankarstvu, štednji ali i nekim drugim važnim pitanjima poput inflacije, investicija, mikrofinanciranja, žirantima te generalno o upravljanju osobnim financijama. 

Projekt je podržan od strane Američkog veleposlanstva u BiH. Predavač na seminaru je dr. Velid Efendić sa Ekonomskog fakulteta u Sarajevu, a nakon realiziranog seminara svim polaznicima bit će dodijeljen certifikat o pohađanju istog. Seminar je potpuno besplatan za sve, počinje u 10h i traje do 14:45 uključujući dvije pauze sa besplatnim osvježenjem za sudionike.

Prijave su moguće do popune slobodnih mjesta. Prijava treba da sadrži ime i prezime, grad za koji se prijavljujete, kontakt telefon i e-mail adresu. Prijaviti se možete na e-mail prijava@finansijskoznanje.ba a poželjno je u naslovu e-mail poruke napisati za koji grad se prijavljujete. Broj mjesta je ograničen.

Više informacija na www.finansijskoznanje.ba

Kopirati
Drag cursor here to close