Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju

Doktorski studij koji privlači studente iz cijelog svijeta: Kako iskustvo oblikuje buduće digitalne lidere?

Sci-Tech / Obrazovanje | 18. 09. 2024. u 16:00 Bljesak Native

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Doktorski studij "Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju", zajednički program Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Dubrovniku i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, postaje jedno od najpoželjnijih odredišta za ambiciozne studente iz Hrvatske i svijeta.

Ovaj jedinstveni program nudi više od formalnog obrazovanja – omogućuje studentima da steknu praktična znanja i izgrade međunarodnu mrežu kontakata koja im može pomoći u daljnjoj karijeri.

Foto: PR / Doktorski studij - Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju

Studij prilagođen potrebama budućih lidera digitalne ekonomije

Kao prvi program ove vrste u Hrvatskoj, studij privlači polaznike iz 13 zemalja s tri kontinenta, što ga čini pravim međunarodnim središtem za istraživanje i razvoj. Studentima se pruža prilika raditi s priznanim domaćim i stranim mentorima, što im omogućuje stjecanje znanja koja su usklađena s najnovijim svjetskim trendovima.

"Naša grupa mentora nije samo prisutna da vodi kroz akademske izazove, već i kao podrška u profesionalnom razvoju", objašnjava voditelj studija, prof. dr. sc. Nebojša Stojčić.

Fleksibilnost i prilagođenost svakom studentu

Jedan od ključnih elemenata studija je njegova prilagodljivost. Program je dizajniran tako da studentima omogućuje oblikovanje vlastitog studijskog puta prema njihovim interesima i potrebama.

Bilo da je riječ o fokusiranju na inovativne metode istraživanja poput neuromarketinga ili afektivnog računarstva, ili o odabiru mentora koji je vodeći stručnjak u području interesa, fleksibilnost programa omogućava svakom polazniku da iskoristi maksimum.

Foto: PR / Doktorski studij - Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju

Praktična primjena znanja i umrežavanje

Studij nije samo teorijski, već je naglasak i na praktičnoj primjeni stečenih znanja. Studenti imaju pristup inovativnim resursima poput laboratorija za afektivno računarstvo, što ih priprema za stvarne poslovne izazove.

Osim toga, okruženje u kojem se susreću kolege iz različitih industrija i regija pruža neprocjenjivu priliku za umrežavanje.

"Povezivanje s kolegama s raznih strana svijeta i razmjena iskustava na zajedničkim projektima je neprocjenjivo", ističe jedan od sadašnjih polaznika.

Iskustva studenata: Više od studija, to je putovanje

Iskustva polaznika pokazuju kako je ovaj studij više od pukog akademskog obrazovanja.

"Na ovom studiju sam uspio spojiti svoje prethodno iskustvo u poslovanju s najnovijim tehnologijama i pristupima digitalne ekonomije", kaže jedan od studenata iz treće generacije. Drugi student, s iskustvom u financijskom sektoru, ističe kako mu je prilagodljivost studija omogućila da poveže svoj interes za analizu podataka s praktičnim primjerima iz industrije.

Ovaj doktorski studij stvara priliku za promjenu – bilo da se želite dodatno usavršiti ili potpuno preoblikovati svoju karijeru.

Ako ste spremni zakoračiti u svijet digitalne ekonomije s najboljima, razmislite o pridruživanju sljedećoj generaciji studenata.

Prijave su otvorene do 30. rujna, a više informacija možete saznati putem elektroničke pošte na phd.epe@unidu.hr ili telefonom na +385 20 445 931.

Prilika koja oblikuje buduće digitalne lidere 

Ovaj program nije samo prilika za obrazovanje, već i platforma za osobni i profesionalni rast.

Studij "Poslovna ekonomija u digitalnom okruženju" nudi jedinstvenu kombinaciju akademskog znanja, praktičnih vještina i međunarodne perspektive, stvarajući buduće lidere digitalne ekonomije.

Kopirati
Drag cursor here to close