Bravo!

JU Srednja elektrotehnička škola "Salih-Salko Ćurić" Mostar najbolja škola u HNŽ-u

JU Srednja elektrotehnička škola "Salih-Salko Ćurić" Mostar po prvi put se našla na pobjedničkom tronu, osvojivši prvo mjesto na razini Hercegovačko-neretvanske županije.
Sci-Tech / Obrazovanje | 07. 06. 2024. u 19:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Pedagoškom zavodu Mostar održana je manifestacija dodjele nagrada i priznanja učenicima osnovnih i srednjih škola koji su postigli zapažene rezultate na županijskim natjecanjima u školskoj 2023/2024. godini.

JU Srednja elektrotehnička škola "Salih-Salko Ćurić" Mostar po prvi put se našla na pobjedničkom tronu, osvojivši prvo mjesto na razini Hercegovačko-neretvanske županije. Nagradu je uručila direktorica Pedagoškog zavoda Mostar, Enisa Gološ, te je  J.U Srednja elektrotehnička škola "Salih-Salko Ćurić" Mostar proglašena najuspješnijom školom u Hercegovačko-neretvanske županije. U ime škole nagradu je preuzela profesorica kemije Amira Džeko.

Foto: PR / Amira Džeko

Direktor škole, Jasmin Drljević, istaknuo je da je najveća nagrada koju jedna škola može dobiti upravo uspjeh njenih učenika. Pohvalio je učenike i uputio čestitke, kako učenicima tako i njihovim mentorima i roditeljima. "U budućnosti ćemo se nastaviti truditi da pružimo najbolju moguću podršku našim učenicima i nastavnom osoblju" izjavio je Drljević.

Foto: PR / Diploma

Drljević je također naglasio važnost sudjelovanja učenika na natjecanjima, jer ona omogućavaju učenicima da razvijaju svoje vještine, samopouzdanje i natjecateljski duh, te da se povezuju sa svojim vršnjacima iz drugih škola, što je neprocjenjivo za njihov lični i akademski razvoj.

"Trebalo je mnogo truda, rada i odricanja za ovu laskavu titulu. Rezultat koji je došao u najbolji trenutak je potvrda i poticaj svima nama da se trud uvijek isplati", zaključio je Jasmin Drljević.

Kopirati
Drag cursor here to close