Univerzitet Džemal Bijedić

Mostar: Studentice FIT-a promoviraju zdraviji način života kroz fitness

U svijetu gdje je tjelesna aktivnost često zanemarena, mostarske mlade entuzijastice podižu svijest o važnosti fizičkog zdravlja na značajno veću razinu.
Sci-Tech / Obrazovanje | 29. 06. 2024. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa inovativnih studentica s Fakulteta Informacijskih Tehnologija (FIT) Univerziteta ''Džemal Bijedić'' u Mostaru: Amila Kulović, Esma Halilčević, Lana Dušić, Ilma Hasagić, Una Taslaman i Naida Ćatić, donosi potpuno novi pogled na fitness i zdravlje s platformom IT tvrtke Rolla.

U svijetu gdje je tjelesna aktivnost često zanemarena, ove mlade entuzijastice podižu svijest o važnosti fizičkog zdravlja na značajno veću razinu.

Kako kažu studentice, u svijetu prepunom fitness aplikacija, softverska kompanija iz Mostara, Rolla  se u potpunosti izdvaja zbog svoje jedinstvene zajednice i pristupa prilagođenog korisnicima različitih demografskih profila društva.

Suradnja studentica s IT tvrtkom

Amila Kulović, voditeljica studentskog tima naglašava da im je bila izrazita čast i zadovoljstvo u prethodnom semestru, u okviru kolegija Marketing, surađivati s ovom renomiranom IT kompanijom.

''Stekle smo nova znanja i praktične vještine, na čemu smo posebno zahvalne menadžmentu i cjelokupnom osoblju Rolle. Naši krajnji ciljevi su bili usmjereni ka stvaranju zajednice gdje svatko može pronaći inspiraciju i podršku za svoje fitness ciljeve. Nastojale smo potaknuti ljude da shvate da je briga o fizičkom zdravlju dostupna i zabavna. Kroz izazovne mentorske sate, odličnu komunikaciju i podršku od strane osoblja Rolle, poželjele smo da i mi nekada u budućnosti budemo dio ovog izvanrednog kolektiva."

Kreirale video

Kao svojevrsni vid zahvale za sve naučeno tijekom semestra, studentice su partneru u poduhvatu kreirale promotivni video koji donosi uvid u inovativne platforme za fitness i trčanje.

''Ovaj projekt spaja najnoviju tehnologiju i strast prema zdravlju, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje aktivnog života. Bez obzira jeste li početnik ili već iskusni profesionalac, ove platforme su prilagođene svima. Pozivamo vas da pogledate naš video i zavirite u budućnost fitness-a'' – naglašava Esma Halilčević, članica studentskog tima.

''Otvorite vrata novim mogućnostima i unaprijedite svoje fitness ciljeve uz pomoć ovih digitalnih rješenja'' – poručuju proaktivne studentice FIT-a.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Tech Chic (@techcchic)

Kopirati
Drag cursor here to close