Sadeta Zlomušica

Oglasila se direktorica škole sa zavjesama: Sretni smo

"Mi u OŠ Gnojnice smo sretni jer smo dobili tendu u holu Škole, klime, a i kompletnu školu opremili zebra zavjesama", izjavila je Sadeta Zlomušica, direktornca Osnovne škole Gnojnice kod Mostara.
Sci-Tech / Obrazovanje | 28. 12. 2022. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sadeta Zlomušica, direktorica Osnovne škole Gnojnice kod Mostara, oglasila se večeras povodom "bitnog događaja" u školi na čijem je čelu odnosno svečanosti povodom postavljanja zavjesa i ugradnje klima uređaja.

U ovoj je školi održana svečanost tim povodom, čak je i ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta Rašid Hadžović (SDA) u Vladi HNŽ-a presijekao vrpcu.

"Ovakav vid medijske hajke ogavan" 

Zlomušica je u svom obraćanju navela kako je "ovakav vid medijske hajke ogavan", te da "ljudi koji komentiraju i ne znaju što je sve uloženo u spomenutom projektu i koja je vrijednost".

"Drago bi mi bilo da se prije informiraju, pa tek onda na ovakav način da nasjedaju na objave koje ima ovaj portal. Žao mi je što se jedna dobra priča blati na ovakav način. Nisu u pitanju samo zavjese već puno toga još", navela je. 

"Sretni smo" 

U svom reagiranju se još jedanput zahvalila gospodinu Rašidu Hadžoviću,  ministru obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK na konstantnoj podršci svim obrazovnim ustanovama.

"Protokol donatora se ispoštovao, a mi u OŠ Gnojnice smo sretni jer smo dobili tendu u holu Škole, klime, a i kompletnu školu opremili zebra zavjesama", navela je direktorica Zlomušica.

Podsjetimo, opremanje škole rashladnim uređajima, pergolom i rebrastim zavjesama podržala je Turska vojna misija u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close