IAESTE Mostar

Prijavite se plaćene prakse u inozemstvu

Ukoliko ste propustili prijavu na natječaj početkom akademske godine, a ipak želite otići na praksu, IAESTE vam pruža drugu priliku!
Sci-Tech / Obrazovanje | 06. 04. 2018. u 15:22 IAESTE Mostar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) je najveća svjetska organizacija za razmjenu studenata tehničkih i prirodoslovnih fakulteta u svrhu obavljanja plaćene stručne prakse.

Kao i svake godine i ove vam nude naknadne plaćene prakse u inozemstvu.

Na facebook stranici IAESTE Mostara se nalaze izdvojene prakse kojima se bliži zadnji rok prijave, pa bacite oko i na njih.

Ukoliko ste propustili prijavu na natječaj početkom akademske godine, a ipak želite otići na praksu, IAESTE vam pruža drugu priliku!

Kako IAESTE platforma radi?

Jednostavno. Bitno je da si (potpuno besplatno) napravite profil na linku   https://iaeste.smartsimple.ie/s_Login.jsp i popunite još par dodatnih informacija na svome profilu.

Zašto se prijaviti?

Svi smo svjesni da sve znanje koje dobijemo kroz školovanje slabo tko od nas primjenjuje prije prvog posla. Samim time da trebamo biti što bolje pripremljeni je dovoljan razlog da se svatko od nas aktivira za sebe.

Naša platforma vam nudi razne prakse u skoro svim poljima obrazovanja. Sve informacije vezane za praksu možete preuzeti u obliku pdf dokumenta.

Kako se prijaviti?

Proces prijave je objašnjen step by step na linku:

http://www.iaestemostar.com/?p=13573

Za sva pitanja slobodno nam se javite na našu facebook stranicu

https://www.facebook.com/iaestelcmostar/

ili na mail iaeste.mostar@gmail.com

Kopirati
Drag cursor here to close