Mostar

SERP: Predstavljene aktivnosti društva i slovarica 'Slovo po slovo'

Ovaj Dan otvorenih vrata bio je prilika za dijalog i razmjenu ideja između članova Društva, građana i predstavnika raznih ustanova
Sci-Tech / Obrazovanje | 11. 05. 2024. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 11. svibnja 2024. godine, u galeriji Rondo Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u Mostaru, održan Dan otvorenih vrata u organizaciji Društva stručnjaka edukacijsko-rehabilitacijskog profila Hercegovine.

Ovaj događaj organiziran je u povodu prve godišnjice rada Društva te je pružio priliku građanima i ustanovama da se upoznaju s misijom, aktivnostima i dostignućima Društva, priopćeno je iz Društva SERP Hercegovine.

Riječ je društvu stručnjaka edukacijsko-rehabilitacijskog profila koje se posvećuje unaprjeđenju života osoba s različitim teškoćama kroz edukacijsko- rehabilitacijski rad. Njihov fokus je na pružanju podrške, edukacije i promocije inkluzije za sve članove zajednice.

Posjetiteljima je bila predstavljena bogata prezentacija fotografija koje su dokumentirale aktivnosti Društva tijekom njihovog osnivanja i tijekom protekle godine.

Također, članica Društva, Katarina Vekić, predstavila je svoju slovaricu ''Slovo po slovo'', koja predstavlja vrijedan doprinos u radu s osobama s teškoćama.

Članovi Društva SERP Hercegovine su srdačno dočekali posjetitelje i pružili im sve potrebne informacije o radu Društva, njegovoj misiji i aktivnostima. Ovaj Dan otvorenih vrata bio je prilika za dijalog i razmjenu ideja između članova Društva, građana i predstavnika raznih ustanova, te je doprinio jačanju veza između Društva i lokalne zajednice.

Društvo stručnjaka edukacijsko-rehabilitacijskog profila Hercegovine zahvaljuje svim posjetiteljima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj događaj te se raduje budućim aktivnostima i suradnji s lokalnom zajednicom.

Kopirati
Drag cursor here to close