Nova BH

U BiH još jedna komercijalna televizija sa nacionalnom frekvencijom

Uz bogatu programsku shemu za predstojeću sezonu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom, iz Nove BH najavljuju da će u naredne četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH
Sci-Tech / Tehnologija | 08. 10. 2018. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosna i Hercegovina od utorka će imati novu komercijalnu televiziju sa nacionalnom frekvencijom koja starta od 14.00 sati pod imenom Nova BH.

Nova BH je članica portfolija grupacije United Media, vodeće medijske platforme u jugoistočnoj Europi, priopćeno je iz te televizije.

Programska i produkcijska ekipa Nova BH strateški je odredio pravac najmlađe komercijalne televizije u BiH sa nacionalnom pokrivenošću i želi odgovoriti izazovima koje donosi nova era televizijske industrije.

Uz bogatu programsku shemu za predstojeću sezonu, sa vrhunskim sportskim, zabavnim, dramskim, serijskim i filmskim programom, iz Nove BH najavljuju da će u naredne četiri godine prenositi sve važne nogometne sportske događaje za BiH, a prije svega utakmice reprezentacije BiH u Ligi nacija, kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020., koje će se igrati u 12 europskih gradova i koje će biti ekskluzivno emitirano na Nova BH.

Novi TV kanal prenosit će i kvalifikacije "Zmajeva" za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru, a srijedom i najelitnije natjecanje Liga prvaka, ciklus 2018.-2021.

Kopirati
Drag cursor here to close