Appleovi televizori stižu 2012?

Sci-Tech / Tehnologija | 29. 08. 2011. u 07:47 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple ima partnerske ugovore s brojnim filmskim tvrtkama i televizijskim mrežama, čime je dobio pristup impresivnoj bazi sadržaja za krajnje korisnike.

Glasine o navodnom Appleovom televizoru sve se više šire, a prema najnovijim koje prenosi Venture Beat ti bi televizori na tržište trebali stići krajem 2012 ili početkom 2013.

Venture Beat se u svojim napisima poziva na nekoliko izvora u Silicijskoj dolini, a navodi kako brojni indikatori navode na to da Apple radi na televizorima temeljenim na iOS-u.

Također se ističe kako Apple ima partnerske ugovore s brojnim filmskim tvrtkama i televizijskim mrežama, čime je dobio pristup impresivnoj bazi sadržaja za krajnje korisnike. Prema procjenama analitičara, jedino što trenutno sprečava Appleov ulazak na televizijsko tržište je cijena LCD ekrana.

Širenju glasina o Appleovu televizoru pridonio je i oglas za posao objavljen u veljači prema kojem Apple traži osobu za rad na novim sustavima za upravljanje potrošnjom energije koji će se koristiti u različitim Appleovim proizvodima, uključujući i televizore.

Kopirati
Drag cursor here to close