Mobiteli

HTC Explorer - cijenom pristupačniji pametni telefon

Sci-Tech / Tehnologija | 29. 09. 2011. u 19:01 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HTC je predstavio zanimljiv pametni telefon, model Explorer, kao najnoviji dodatak njihovom globalnom portfelju uređaja, a koji će cijenom biti pristupačniji od ostalih HTC uređaja. Preporučuje se upravo onima koji ulaze u svijet smartphone uređaja.

Sa svojim zaobljenim i kompaktnim dizajnom, 3.2“ HVGA ekranom na dodir i HTC Sense korisničkim sučeljem, HTC Explorer pruža vrhunsku izvedbu pametnog telefona u atraktivnom dizajnu po pristupačnoj cijeni.

HTC Sense

Sa integriranim HTC Sense korisničkim sučeljem korisnici će doživjeti oštre grafike, napredne animacije, veliki raspon dodataka te dinamičnu aplikaciju za prognozu.

HTC Explorer uređaj također nudi početni ekran sa aktivnim zaključavanjem koji služi kao «real time» prozor za najvažnije informacije i sadržaj korisnika kao što su pristup društvenim mrežama, fotografije, ažurirana vremenska prognoza i stanje na burzi kojima možete pristupiti samo jednim dodirom.

Aktivno zaključavanje početnog ekrana omogućuje brz pristup kameri i fotografiranja. Ovaj intuitivni doživljaj proširuje se i na novi Smart Dialer koji prikazuje one-touch izbornik za brzo biranje.

Ostanite povezani s obitelji i prijateljima

Budite u tijeku s novostima na društvenim mrežama svojih kolega, prijatelja i obitelji uz People widget koji prikazuje društvene novosti u jednom jednostavnom potezu. Također, možete vrlo jednostavno poslati fotografiju, video poruku ili svoju lokaciju u poruci samo jednim dodirom.

Doživite brz i intuitivan internet pretraživač

HTC Explorer web pretraživač sa Adobe® Flash® potporom, prvi je u klasi HVGA zaslona koji omogućuje pokretanje gotovo svih aplikacija na Android Marketu. Pametno URL predviđanje pruža brz pristup na top 100 web stranica dok automatska korekcija URL adrese pojednostavljuje navigaciju.

Korisnici mogu napraviti rezervaciju u restoranu ili se spojiti na posebne korisničke linije jednostavnim dodirom telefonskog broja ili web-stranice.

Ako ste zaboravili isprintati kartu puta do određene lokacije, jednostavno dodirnite traženu adresu kako biste došli do potrebne karte, a na ekranu će također biti prikazana i vaša trenutna lokacija.

Preuzmite kontrolu nad svojim životom

HTC Explorer omogućuje vam da radite više stvari u isto vrijeme i pristupite većem broju svojih e-mail računa te da po želji kombinirate više kalendara u jedan prozor. Zakazani sastanci iz svakog kalendara prikazani su u različitim bojama kako biste imali što jasniji pregled svog radnog dana. Sva zabilježena kalendarska događanja također su sortirana na jednom mjestu što vam omogućuje da učinkovito iskoristite svoje vrijeme.

Kontrolirajte svoju potrošnju podataka i troškove mobilnih usluga uz HTC Explorer monitor potrošnje koji detektira minute poziva, poruke i ostale podatke kako biste uvijek bili u korak sa stvarnim vremenom i potrošnjom.

Dostupnost

HTC Explorer bit će dostupan u četvrtom kvartalu 2011. godine diljem EMEA tržišta i Azije, u Active Black, Metallic Black i Metallic Navy bojama. Različite maske u uzbudljivim bojama Metallic Blue, Metallic Orange, Metallic White i Metallic Purple bit će dostupne za stražnji poklopac uređaja za sve korisnike.

Za sada nema službenih informacija o cijeni, iako smo saznali kako se očekuje cijena od oko 445$. 

Kopirati
Drag cursor here to close