Photo Sport 2012

Međunarodni natječaj za najbolju sportsku fotografiju ''Photo sport 2012.''

Sci-Tech / Tehnologija | 24. 01. 2012. u 13:00 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje sportskih novinara Zenica objavilo je poziv na Međunarodni natječaj za najbolju sportsku fotografiju ''Photo Sport 2012".

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju profesionalni novinski fotoreporteri, koji rade u dnevnim i drugim listovima, magazinima, časopisima, periodičnim publikacijama, novinskim agencijama i internet portalima, bez obzira da li su stalno ili honorarno angažirani u tim medijima.

Svaki sudionici Natječaja mogu poslati najviše pet fotografija, isključivo u rezoluciji 300dpi, maksimalne veličine 3MB i isključivo u JPEG formatu. Uz svaku fotografiju treba da stoji ime autora, naziv fotografije, kao i mjesto i vrijeme kada je snimljena. Fotografije treba poslati na e-mail adresu USNZEsport@gmail.com.

Sudjelovanje na natječaju se ne naplaćuje. Krajnji rok za prijave je 01. ožujak 2012. godine. Iz Udruženja sportskih novinara Zenica navode kako će izložba izabranih radova biti otvorena tijekom ožujka i travnja, a istu će pratiti katalog u kojem će svi autori, čije je radove odabrao žiri, biti predstavljeni sa po najmanje jednom fotografijom.

Pobjednička nagrada u vrijednosti od 500 eura i diploma bit će uručene na dan otvaranja izložbe.

Kopirati
Drag cursor here to close