Sudjelujte

Nagradni natječaj ''Foto esej - Vjerski praznici u mojoj obitelj''

Sci-Tech / Tehnologija | 05. 01. 2012. u 09:48 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ujedinjeni u različitosti'' naziv je projekta kojeg radio Studio 88 Mostar organizira, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u BiH.

U sklopu projekta, pokrenut je natječaj ''Foto esej - Vjerski praznici u mojoj obitelji'', za srednjoškolce s područja Mostara i Hercegovine.

Foto esej je priča u fotografijama. To je serija fotografija u kojoj svaka ima svoju ulogu u pričanju priče ili izlaganju ideje. Foto esej omogućuje prikaz kompleksnije teme, koju bi bilo nemoguće prikazati u jednoj fotografiji...

Foto esej može sadržavati mnogo toga. Treba da bude osobni doživljaj, kako srednjoškolac vidi neki vjerski praznik. Na fotografijama ne moraju isključivo biti ljudi, nego bilo kakav detalj koji predstavlja proslavu Bajrama, Božića, Hanuke, ... - kolači, trpeza, ukrasi, sama proslava, obitelj ... Dakle, školarci, pustite mašti na volju i pomozite da jedni drugima približite kulturne i vjerske običaje…

Radovi koji pristignu na natječaj, bit će predstavljeni na izložbi, koja će se održati u Američkom kutku u Mostaru, i u drugim gradovima BiH.

Najbolji radovi će biti nagrađeni video i foto kamerama.

Napravljene fotografije se trebaju slati na email: moj.praznik@gmail.com
Kontakt osoba za više informacija: Amna Popovac 063 89 88 30

Kopirati
Drag cursor here to close