StudID Sarajevo

Natječaj: Sliku donesi, nagradu odnesi

Sci-Tech / Tehnologija | 22. 11. 2011. u 08:06 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan u nizu projekata, koje udruženje StudID iz Sarajeva organizira za svoje članove, jeste festival ''StudID fotka'' .

Kroz ovaj projekt, studenti, članovi StudID-a će biti u mogućnosti da iskažu svoj talent i da prezentiraju svoje radove iz domena umjetničke fotografije. Tema natječaja je ''Slučajni prolaznik'', gdje smo sudionicima dali mnogo prostora za inspiraciju i ideju kako bi napravili pobjedničku fotografiju, ističu iz ovog udruženja.

Tehnika i orijentacija za radove su slobodni, dok format fotografija mora iznositi 20x25 cm. Svaki autor može prijaviti maksimalno tri fotografije.

Natječaj za ''StudID fotku'' otvoren je od 20.11. do 30.11.2011., nakon čega slijedi izložba fotografija, dodjela nagrada i priznanja i party!

Prvenstveno, cilj ovog projekta jeste druženje, upoznavanje, iskazivanje talenata i najvažnije zbližavanje StudIDa sa njegovim članovima.

Svi zainteresirani članovi udruženja mogu dostaviti svoje fotografije u prostorije StudID-a (Pehlivanuša br.5.) , a sve informacije mogu se pronaći na web stranici www.studid.ba .

Kopirati
Drag cursor here to close