Nevjerojatno!

Primitivna tehnologija, nevjerojatni rezultati: Kako je Thanh Che izgradio svoj NLO na vodi

Vijetnamski YouTuber Thanh Che izgradio je motorni čamac u obliku NLO-a i snimio proces. Pogledajte ovu čudnovatu kreaciju koja osvaja rijeke Mekonga.
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 09. 2024. u 12:55 | M.Š. | Bljesak.info
Kako sam napravio NLO iz snova

Tekst članka se nastavlja ispod banera

YouTuber Thanh Che napravio je motorni čamac u obliku NLO-a kojim juri kanalima i rijekama u okrugu Giang Thành u regiji delte rijeke Mekonga u Vijetnamu.

Osim samog oblika čamca, ono što je neobično, način je na koji je Thanh Che napravio ovo plovilo.

U videu koji je prije 2-3 dana objavio na svome YouTube kanalu i koji je do sada pogledalo preko 4 milijuna gledatelja, snimio je čitav postupak gradnje broda za koji piše da ga je vidio u snovima.

Od pravljenja betonskog kalupa, odljeva od kompozitne smole, ugradnje motora, upravljačkog mehanizma ... Thanh Che je sve detaljno snimao.

Fascinantna je njegova radionica u kojoj je sve to radio, za zapadne standarde ''primitivna'' tehnologija i način izrade, a samim time rezultat je neočekivanNa svome kanalu snimio je mnoštvo drugih motornih čamaca koje je izgradio takoreći iz ničega.

Pogledajte i sami ...

Neraskidiva veza

Vijetnamci su iznimno povezani s vodom zbog svoje geografije, posebice u delti Mekonga, koja je vitalna za poljoprivredu i ribarstvo.

Rijeke i kanali su središnje točke njihovog života, a kreativnost poput Thanh Cheove pokazuje kako jednostavna tehnologija može dovesti do iznenađujućih inovacija.

Kopirati
Drag cursor here to close