Olympus

Prvoklasna optika za Micro Four Thirds PEN fotoaparate

Sci-Tech / Tehnologija | 03. 07. 2011. u 06:30 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olympus predstavlja dva nova kompaktna i elegantna objektiva koja su posebno dizajnirana za nove vizionarske Micro Four Thirds PEN fotoaparate PEN E-P3, PEN Lite i PEN Mini.

Objektivi M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm 1:2.0 (24mm*) širokokutni objektiv za ''uličnu fotografiju'' i M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 (90mm*) portretni objektiv dolaze iz proslavljene optičke radionice koja proizvodi i objektive za Olympusove SLR fotoaparate.

Oba imaju koristi od napredne stabilizacije slike koja se ugrađuje u tijela PEN fotoaparata. Ova dva nova svjetlosno jaka dodatka Olympusovoj Micro Four Thirds liniji su savršena za snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja te stvaraju impresivno pozadinsko zamućenje.

Njihova vrhunska izrada, superiorne optičke performanse i kompaktan, lagani dizajn čine oba objektiva savršenim dodatcima Olympusovim PEN fotoaparatima. PEN fotoaparati daju SLR kvalitetu, a jednostavni su za korištenje i dovoljno su mali da stanu u džep.

Portretni objektiv će biti dostupan od rujna 2011., a širokokutni objektiv za ''uličnu fotografiju'' će biti dostupan već od srpnja.

* odgovara ekvivalentu na 35mm fotoaparatu.

Kopirati
Drag cursor here to close