1.300 eura

Xiaomi Mix Flip stiže na globalno tržište u samo jednoj konfiguraciji

Xiaomi Mix Flip ima veliki stražnji zaslon koji je, barem prema prikazanom u Xiaomijevoj prezentaciji, poprilično iskoristiv, a osim toga ima i bateriju kapaciteta 4.780 mAh što je pohvalno za ovakvu vrstu uređaja.
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 09. 2024. u 21:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Xiaomi je prije dva mjeseca predstavio Mix Flip, svoj prvi mobitel flip dizajna koji će konkurirati Samsungovom Z Flipu 6 i ovogodišnjoj Motoroli Razr+.

Kineski proizvođač lansirao je sada ovaj mobitel i globalno po cijeni od 1.300 eura te u jednoj konfiguraciji od 12 GB RAM-a i 512 GB interne memorije, javlja Bug.

Xiaomi Mix Flip ima stražnji 4,01-inčni AMOLED zaslon s frekvencijom osvježavanja od 120 Hz, dok s unutarnje strane ima veći 6,86-inčni LTPO AMOLED zaslon koji doseže vršnu svjetlinu od 3.000 nita i prilagođava frekvenciju od 1 do 120 Hz.

Za zaštitu ekrana koristi se kineska inačica zaštite umjesto Gorilla Glassa, a sve to pogoni Snapdragon 8 Gen 3, Qualcommov flagship procesor s naglaskom na umjetnu inteligenciju.

Mix Flip ima dvije 50-megapikselne kamere ugrađene u vanjski zaslon, dok se za tradicionalne selfije koristi 32-megapikselna kamera u unutarnjem zaslonu.

S baterijom od 4.780 mAh i podrškom za 67-vatno HyperCharge punjenje, ovaj mobitel osigurava izdržljivost za cjelodnevno korištenje, postavljajući, barem na papiru, novi standard za autonomiju u segmentu sklopivih uređaja te vrste.

Kopirati
Drag cursor here to close