Japan

Baždarević: Spremni smo i motivirani

Sport / Flash | 02. 06. 2016. u 19:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik Mehmed Baždarević smatra da su pred 'Zmajevima' kvalitetne provjere.

"Ovo je dobra prilika da još jednom vidimo igrače koji zaslužuju pažnju i momke iz naše Premijer lige. Sudjelujemo na jednom renomiranom turniru i na nama je da damo sve od sebe da ostavimo što bolji utisak i predstavimo našu zemlju na najbolji način. U rujnu nas očekuje ono najvažnije, kvalifikacije za SP i vidjet ćemo na koga iz ove grupe igrača možemo računati za te utakmice", kazao je Baždarević.

U osvrtu na sutrašnjeg protivnika Baždarević je kazao da je Danska kvalitetna reprezentacija, koja je došla na turnir u jakom sastavu.

- Ovakve utakmice sa jakim protivnicima su šansa za igrače da pokažu koliko mogu. Mi smo optimisti i dobro smo radili, bez obzira na umor od puta i vremensku razliku. Usprkos tim detaljima mi smo spremni i motivirani i moramo pokazati što bolje izdanje naše reprezentacije - kazao je Baždarević.

Susret BiH - Danska igrat će se sutra na Toyota stadionu u Aichiu u 9.00 sati po srednjoeuropskom vremenu, dok će se u drugom polufinalu sastati Japan i Bugarska u 12.40 sati.

Utakmice za plasman na rasporedu su 7. lipnja u Osaki.

Kopirati
Drag cursor here to close