Bh. rukometaši 22. stižu u Mostar, izbornik Marković izvršio "inspekciju"

Sport / Flash | 12. 12. 2014. u 11:51 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Dragan Marković će ovih dana širi popis od 33 imena skratiti na 21 ili 22 reprezentativca koji će vježbati u prvom dijelu priprema za Svjetsko prvenstvo u Kataru (od 15. siječnja do 1. veljače 2015. godine).

Prvi dio priprema, do nove godine, igrači će obaviti u Mostaru koji je jučer izbornik Marković i posjetio kako bi se upoznao s uvjetima u kojima će se ekipa pripremati.

“Htio sam vidjeti dvorane gdje ćemo trenirati, kao i hotel. Volim se ranije upoznati s uvjetima, ali i pokazati poštovanje prema našem domaćinu i organizatoru priprema”, rekao je Dragan Marković, prenosi Dnevni list.

Ekipa će se inače u Mostaru okupiti 22. prosinca te prvi dio priprema obaviti do 30. ovog mjeseca. Ponovno će se igrači poslije blagdana sastati 2. siječnja, a dva dana kasnije otputovati za Katar (16 igrača plus vjerojatno 2 rezerve) gdje će imati vremena aklimatizirati se na podneblje i pripremati u miru.

Odigrat će od 6. do 8. siječnja tri utakmice, dvije s Katarom i jednu protiv Portugala.

Nakon nekoliko manjih ozljeda zdravstveni bilten igrača je sve povoljniji. Ivan Karačić se oporavlja po planu, Marko Panić se vratio igranju utakmica, Kosta Savić će biti spreman za početak priprema, a brige zadaje samo ozljeda Nikole Prce.

“Još čekamo nalaz magnetne rezonance za Prcu nakon čega će biti jasno koliko je ozbiljan njegov problem. A nadam se da je sve u redu”, zaključio je Marković za Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close