Izgubio status

Bogdanović: Teško mi je, ali Mirza me je savjetovao da ostanem miran

Sport / Flash | 01. 01. 2015. u 13:43 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojan Bogdanović na svojoj koži osjetio je svu surovost NBA lige. Mostarac je na početku sezone igrao više nego bilo tko očekivao, bio je član prve petorke Brooklyn Netsa i uživao u sjajnoj sezoni.

No, u posljednjih mjesec dana stvari su se bitno promijenile. Bogdanović igra sve manje, a u zadnjoj utakmici protiv Bullsa dobio je samo tri minute.

“Promijenile su se stvari od početka sezone, prije svega u mojoj minutaži, sada je imam osjetno manje. Ne znam ni sam što bih rekao o tome kako se trenutačno osjećam. Svatko tko ima nekakve ambicije, ne voli kad ne igra, tako je to i u mojem slučaju”, kazao je Bogdanović za Sportske novosti.

Iste stvari prolazio je drugi Hercegovac iz Netsa Mirza Teletović.

“Mirzin savjet je da ostanem miran i čekam svoju priliku. On je prolazio kroz ovakve situacije dosta puta, pogotovo u prvoj sezoni. Kaže da je to put koji treba proći svatko tko stiže. Ali, kažem, ne znam što reći, teško se nosim s tim”.

Bogdanović je očito nezadovoljan svojim statusom, pogotovo što je u NBA ligu došao kao europska zvijezda.

“Malo mi je čudno ne igrati i ulaziti u igru u vrijeme utakmice kad se malo toga odlučuje na parketu. No, to je trenutačno tako i na meni je jedino da se pokušam opet nametnuti, domoći petorke i što je važnije, minutaže koju sam imao na početku sezone”.

Ipak, 25-godišnji Mostarac uvjeren je da će ponovno izboriti status s početka sezone.

“Kad sam dolazio u NBA, mislio sam da neću previše igrati u uvodnoj sezoni jer to je neko nepisano pravilo za igrače koji dolaze iz Europe. Stigao sam se ovdje dokazati i mislim da sam to u stanju. Siguran sam da ću opet igrati u velikoj minutaži i tu pokazati kakav sam igrač. Po meni, ja to ovdje još nisam dokazao”, zaključio je Bogdanović za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close