Boris Vrbetić – Bobo

Džudaši Borse u Dugoj Resi osvojili sedam medalja s osam natjecatelja

Sport / Flash | 07. 12. 2014. u 12:41 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo klub Borsa iz Mostara ovog je vikenda nastupila na 5. memorijalnom judo turniru „Boris Vrbetić – Bobo“ koji je okupio džudaše iz 3 zemlje i to iz Slovenije, BiH i Hrvatske.

Natjecanje je održano u Sportskoj dvorani „Vladimir Nazor“ u Dugoj Resi, a nastupalo je oko 400 natjecatelja. Za JK Borsa nastupilo je osam natjecatelja, a čak sedam njih se okitilo odličjima, od kojih su neki vratili u Mostar sa dva ili čak tri odličja oko vrata.

Za Borsu je nastupao i Franjo Rozić ali otpor koji je pružio svojim protivnicima nije bio dovoljan da se i on popne na tron.

Sa samo osam svojih natjecatelja u ukupnom poretku po zbroju ukupnih bodova JK Borsa je osvojio pehar zauzevši peto mjesto u konkurenciji od preko 20 klubova.

Treneri JK Borsa Franjo Zadro i Miljenko Vidović zadovoljni nastupom svojih natjecatelja djecu nagradili obilaskom Krašića – rodnog mjesta i rodne kuće blaženog Alojzija Stepinca te turističkim obilaskom Zagreba.

Zlato
Josipa Brvenik (plus zlato i u konkurenciji starijih) i Lana Rozić.
Srebro
Karla Zovka, Aljoša Čvoro, Dragica Zovko, Lana Rozić (dupli start).
Bronce
Domagoj Jozeljić (plus bronca i u konkurenciji starijih), Darijan Faletar i Josipa Brvenik (dupli start) i Aljoša Čvoro (dupli start)

Kopirati
Drag cursor here to close