Mali nogomet

Ekipe ''Tići'' Široki Brijeg i ''Fontana'' Čapljina drugi četvrtfinalisti blagdanskog turnira

Sport / Flash | 24. 12. 2014. u 16:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sinoć odigranim utakmicama u četvrtfinale malonogometnog božićno-novogodišnjeg turnira koji organizira Sportski savez općine Čapljina, plasirale su se ekipe ''MNK Tići'' iz Širokog Brijega i ''Caffe Fontana Čapljina''.

U veoma zanimljivoj utakmici ekipa ''MNK Tići'' iz Širokog Brijega odigrala je neriješeno sa ekipom ''Automehaničarska radnja Faura '' i z Stoca. Ekipa ''Tići'' povela je preko Zvone Ćavara, da bi ''Faura'' izjednačila preko ''Denisa Mijatovića''.

Nakon izvođenih šesteraca ekipa ''MNK Tići'' bila je uspješnija i na taj način izborila prolazak u četvrtfinale zanimljivog turnira u Čapljini.

I drugi susret večeri završio je identičnim rezultatom 1:1, a igrale su ekipe ''Ama-Gal'' Gorica/Grude i ''Caffe Fontana'' Čapljina. Ekipa ''Ama-Gal'' povela je preko Ante Ćorluke, da bi na 1:1 izjednačio Dario Jelčić.

Pri izvođenju šesteraca bolja je bila ekipa Fontane, koja je prošla u daljnji krug natjecanja.

U četvrfinale su se ranije plasirale ekipe ''Vojarna Božan Šimović Čapljina'' i ''Fast Food Garfield Čapljina''.

Turnir se nastavlja u ponedjeljak, 29. prosinca, kada se u 18.00 sati sastaju se ekipe ''Optika Bevanda'' Mostar i ''Agrofructus'' Čapljina . U drugom susretu u 19.00 sati snage će odmjeriti ''Sušak Benz'' Čapljina i ''Udruga nositelja ratnih odličja HVO''.

U utorak, 30. prosinca, 18.00 sati sastaju se ekipe ''Caffe Romana'' Čitluk i ''MNK Nevesinje'' Nevesinje, dok u 19.00 sati igraju ''Marko Bošković'' Stolac i ''HVIDRA/Foto studio Pehar'' Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close