Turnir

FK Blagaj organizira prvi Blagaj Kinder Cup 2014

Sport / Flash | 10. 12. 2014. u 10:46 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FK Blagaj organizira prvi turnir za djecu u malom nogometu – Blagaj kinder cup 2014.

Ovaj klub kojeg je odnedavno “pod svoje” uzeo boksački as Adnan Ćatić (Felix Sturm), koji je podrijetlom iz Blagaja, okupit će klince iz 15 nogometnih klubova ili škola nogometa.

Pored FK Blagaj nastupit će FK Nevesinje, FK Lokomotiva, NK Cim, NK Mostar, HŠK Zrinjski, FK Iskra Stolac, NK Međugorje, SF Walter Sarajevo A i B, SF Zalik, USI Stari Grad, SF Donja Mahala, SF Neretva, MNK Ljubuški i SF Bijelo Polje.

Turnir će se odigravati u sportskoj dvorani USRC “Midhat Hujdur Hujka”. Turnir počinje u petak u 16 sati, a u subotu i nedjelju igra se od 8 sati.

Na konferenciji za medije istaknuto je kako će službeno otvaranje biti u subotu 13.12.2014. u 9 sati. O turniru su na konferenciji govorili predsjednik FK Blagaj Nazif Handžar, tajnik kluba Jasmin Pandur i trener kluba Memsud Pandur.

Sudjelovat će djeca 2004. godište i mlađi. Na upit novinara što je sa djecom iz FK Velež, službenici kluba su odgovorili da su poslali dopis, međutim nije bilo odgovora. 

U petak će se turnir igrati od 16 do 20:30 sati, u subotu od 8 do 15 sati, te u nedjelju od 8 do 13 sati. Klubovi će biti podijeljeni u četiri grupe.

Kopirati
Drag cursor here to close