Humanitarna utakmica

HRK Čapljina i reprezentacija BiH igraju za oboljelog Slavena Miličevića

Sport / Flash | 23. 12. 2014. u 16:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinska sportska obitelj pokazala je u proteklih mjesec dana veliko sportsko srce te dokazala kako su svi kolektivi ove općine kao jedan kada se radi o humanitarnoj pomoći.

Kako je Bljesak.info već pisao, proteklih mjesec dana odigrano je više humanitarnih sportskih utakmica i održan je veliki broj humanitarnih akcija teško oboljelog košarkaša Čapljine Slavena Mičičevića.

Prvo su za Slavena humanitarnu utakmicu odigrale njegove kolege iz matičnog košarkaškog kluba, kada je u dvorani bilo oko 1500 gledatelja.

Potom su sredstva prikupljale odbojkašice na prvenstvenoj utakmici protiv Goražda, a sada sličnu akciju provode i rukometaši.

Naime, humanitarna utakmica između Rukometnog kluba Čapljina i rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine bit će upriličena u nedjelju, 28. prosinca, s početkom u 18.00 sati Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini.

Za ekipu Čapljine će, uz sadašnji sastav, nastupiti i bivši igrači, a danas internacionalci (Prce, Džono, Kukrika, Suton).

Sav prihod od prodaje ulaznica će se donirati u svrhu liječenja Slavena Miličevića, košarkaša HKK Čapljina Lasta.

Cijena ulaznice za utakmicu iznosi 3 marke, a iz rukometnog kluba Čapljina pozivaju sve Čapljinke i Čapljince da još jednom pokažu veliko srce i pomognu mladom košarkašu.

Kopirati
Drag cursor here to close