Posušje

Humanitarna utakmica: ''3.G za Žanky''

Sport / Flash | 11. 02. 2015. u 16:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju, 22.veljače u 13:30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Posušje 3.G razred Srednje strukovne škole Posušje organizira posebni rukometno-humanitarni događaj. Poseban po tome što će se odigrati prva međunarodna rukometna utakmica u povijesti u Posušju.

Utakmicu igraju jedan od najstarijih i najboljih hrvatskih ženskih rukometni klubova, Rukometni klub Trešnjevka iz Zagreba i trenutno najbolji ženski rukometni klub u Bosni i Hercegovini, Hrvatski ženski rukometni klub Grude Autoherc.

Utakmica će biti posebna i po tome što će imati humanitarni karakter. Naime, 3. G razred srednje strukovne škole u Posušju je pokrenuo humanitarnu akciju pod nazivom „3.G za Žanky“, za svoju školsku kolegicu Žanu Ćuk-Žanky.

Žana Ćuk je 16.-godišnja djevojčica iz Posušja kojoj je ustanovljena dijagnoza osteosarcom i ona zbog te teške bolesti ne može pohađati nastavu. Njeno liječenje u Zagrebu je dugotrajno i iscrpljujuće u svakom pogledu.

Ovom humanitarnom utakmicom se rukometašice ova dva velika kluba pridružuju njenom razredu u želji da zajedno pomognu Žani u njenoj borbi za ozdravljenje i nastavak školovanja i normalnog života, navodi se u priopćenju.

Ulaznice možete kupiti ovih dana u većini kafića i trgovina u ZHŽ ili na ulazu u dvoranu na sam dan utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close