Uloženo 6 milijuna

Jablanica izgradila modernu sportsku dvoranu

Sport / Flash | 21. 09. 2016. u 12:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano otvaranje novoizgrađene sportske dvorane u Jablanici biti će upriličeno 23. rujna, sa početkom u 18 sati.

Ukupna vrijednost radova na projektu sportske dvorana iznosi više od 6 milijuna maraka, a do sada je u potpunosti izgrađen sportski dio objekta.

Moderna dvorana

Kapacitet dvorane je oko 2000 mjesta, sa teleskopskim tribinama, a objekt raspolaže i salom za fitnes, terenom za borilačke sportove, te modernim svlačionicama za sportaše i suce, prostorijama za službene osobe, parketom površine preko 1500 kvadratnih metara i opremom usklađenim po najvišim međunarodnim standardima, tako da se u njoj mogu odigravati međunarodne rukometne, košarkaške, odbojkaške i futsal utakmice.

U sklopu sportske dvorane nalazi se i podzemna garaža sa više parking mjesta te otvorena parking mjesta oko dvorane.

Košarkaška utakmica

U okviru svečanosti kojoj će prisustvovati brojne ugledni uzvanici federalnog, županijskog i lokalnog nivoa vlasti, te predstavnici javnog, društvenog, gospodarskog i vjerskog života općine Jablanica i HNŽ, kao i susjednih općina, sportskih radnika i klubova predviđen je, uz prigodna obraćanja, bogat kulturno-umjetnički i sportski program.

Nakon svečanog otvorenja dvorane planirano je održavanje košarkaše utakmice između KK Turbina Jablanica i bivšeg prvaka Europe u košarci KK Bosna Royal Jelly iz Sarajeva.

Tim povodom općinski načelnik Salem Dedić organizirat će press konferenciju koja će biti upriličena u četvrtak, sa početkom u 11 sati u holu sportske dvorane.

Kopirati
Drag cursor here to close