Novo iskustvo

Joško Jeličić ima novi posao

Jeličić je ovog ljeta radio kao stručni komentator za Europsko prvenstvo na HRT-u, no odustao je nakon što je Hrvatska ispala u skupini natjecanja.
Sport / Flash | 31. 07. 2024. u 19:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: HRT / Joško Jeličić

Joško Jeličić (53) vraća se TV poslu. Komentirat će SuperSport HNL u novoj sezoni kao stručni komentator MAXSporta.

S njim kao pojačanje timu stiže i legendarni Hajdukov kapetan Hrvoje Vejić (47).

Jeličić je ovog ljeta radio kao stručni komentator za Europsko prvenstvo na HRT-u, no odustao je nakon što je Hrvatska ispala u skupini natjecanja, prenosi Index.hr

Jeličić je nakon toga u podcastu Tribina rekao da je kontaktirao urednika Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Europskog prvenstva na HRT-u.

Objasnio je kako nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala te smatra da bi, kada bi nastavio svoj posao, to samo bilo odrađivanje posla.

Novi posao mu počinje 5. kolovoza u 18 sati, nakon odigranog prvog kola, debitirat će u emisiji Studio HNL na programu Maxsport 1.

Za Vejića će ovo biti prvo TV iskustvo. Prošle sezone radio je kao kolumnist na Dalmatinskom portalu, a u svojim se tekstovima bavio Hajdukom.

Nekadašnji stoper Vejić je u karijeri igrao za Jadran LP, Dubrovnik, NK Zagreb, Hajduk, Tom Tomsk, Primorac iz Stobreča i Zadar, a za Hrvatsku je imao pet nastupa.

Igrao je na Europskom prvenstvu 2008. godine. Bivši veznjak Jeličić je igrao za Hajduk, Dinamo, Sevillu, Pohang Steelers i NK Zagreb, a za Hrvatsku je imao jedan nastup.

Kopirati
Drag cursor here to close