Klub koji niže uspjehe

Kristian Njavro novi sportski direktor HVK Jadran Neum

Sport / Flash | 11. 05. 2015. u 08:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kristian Njavro izabran je za sportskog direktora tj. tajnika HVK Jadran Neum na sjednici Upravnog odbora kluba održanoj u Hotelu Zenitu, 9.svibnja. Osim tekućih pitanja na spomenutoj sjednici prihvaćeni su rezultati za prethodno razdoblje.

U ovom vremenu HVK Jadran se okitio titulama prvaka Hrvatske lige jug za mlađe juniore, te su osvajači Prvog Kupa BiH 2015 u kategorijama seniora i kadeta.

Njavro je rekao kako novu funkciju smatra normalnim slijedom događaja.

''U jednu ruku sam iznenađen, jer time mi klub na čelu sa predsjednikom odaje ogromnu čast, ali i obavezu u sljedećem periodu koji je jako bitan za klub, ali i za vaterpolo u Bosni i Hercegovini. Dok gledajući na drugu stranu nisam iznenađen, jer to smatram nekim normalnim slijedom, već 4 godine sam trener svih mlađih kategorija sa mojim kolegom Mariom Bačićem, tako da mi je to bio cilj, ne konačni, ali jedan od. Ostajem u radu sa djecom, ali ću se više posvetiti samoj organizaciji i strukturi kluba'', rekao je Njavro za Bljesak.info.

Njavro kaže kako su njegovi prvi planovi povećanje broja djece koji treniraju u klubu. Trenutno u klubu ima 50 stalnih članova od seniora do škole plivanja.

''Potom daljnji cilj je razvijanje mladih vaterpolista i budućih reprezentativaca BiH te naravno osvajanje naslova što u prvenstvu što u kupu Bosne i Hercegovine. Glavni cilj je na idućem prvenstvu, na koji smo se kvalificirali na Final Four izravno radi prošlogodišnjih rezultat, postati prvaci u 3 od 5 starosnih kategorija i vratiti primat glavnog vaterpolo centra u BiH. A nastavljamo igrati i hrvatsku ligu, evo već 17-tu godinu zaredom što u seniorima i još 3 mlađe kategorije'', rekao je Njavro.

Njavro kaže kako ima svoju viziju kako bi trebao izgledati Neum, i kako bi trebali izgledati ostali sportski klubovi u gradu, kulturne udruge itd, te ispred sebe stalno postavlja veće ciljeve i ideje.

''Zamišljam da će grad Neum imati zatvoreni bazen i u sklopu njega škola plivanja, vaterpolo klub igrati cijele godine, ali mnogi će reći to je utopija. Ali, gledajte dopustite da to bude moja utopija i da za 10 godina mogu reći sebi, da, bar si probao'', rekao je Njavro.

Njavro je ovu priliku iskoristio kako bi pozvao svu neumsku djecu da postanu članovi kluba koji niže uspjehe.

''Želio bih još pozvati svu neumsku djecu, da dođu i postanu našim članom. Ali pozivam i sve roditelje da dovedu djecu u školu plivanja jer mislim da sva djeca u našem gradu moraju znati pravilno plivati, a tu rade veliki entuzijasti Mario i Josip. Dođite i postanite djelom najstarijeg i najtrofejnijeg neumskog sportskog kolektiva'', rekao je Kristian Njavro.

Kopirati
Drag cursor here to close