Omladinska Škola Zrinjski

Mladi Plemići trenera Dragana Vrdoljaka u Međugorju osvojili drugo mjesto

Sport / Flash | 07. 06. 2016. u 09:53 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši HŠK Zrinjski uzrasta 2006. godište koje vodi trener Dragan Vrdoljak u nedjelju su odigrali završnicu Premier lige u Međugorju.

Mladi Plemići osvojili su drugo mjesto. Bolji su od njih bili nogomoteš ŠN Limači Čapljina, dok su treće mjesto osvojili nogometaši NK Međugorje.

Nogometaši HŠK Zrinjski do drugog su mjesta došli pobjedom nad svojim suigračima iz HŠK Zrinjski II od 1:0 (Luka Cvitković), te ŠN MAS Mostar 6:0 (Roko Knezović 3, Luka Knezović, Rino Ivanković, Luka Cvitković) i neodlučenim rezultatom u susretu s NK Međugorje (2:2) (Luka Knezović i Luka Cvitković).

Dok su njihovi mlađi suigrači 2007. godište koje vodi Tihomir "Tiki" Skoko, također zabilježili jako dobar uspjeh osvojivši četvrto mjesto.

Nakon utakmice sa svojim suigračima iz HŠK Zrinjski i izgubljene utakmice, mladi Plemići zabilježili su pobjedu nad Sport talent iz Mostara rezultatom 4:0. Strijelci su bili Šakota 2, Mikulić i Biokšić.

Poslije toga uslijedila je utakmica sa NK Međugorje i pobjeda 3:1, strijelci Šakota, Pušić i Pehar. Iz redova HŠK Zrinjski dolazi i najbolji strijelac lige Luka Knezović koji je član generacije 2006. godište.

Kopirati
Drag cursor here to close