Prvenstvo Balkana

Mostarka se u Crnoj Gori okitila brončanom medaljom

Sport / Flash | 04. 09. 2016. u 14:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo savez Crne Gore, Herceg Novi i Igalo bili su domaćini natjecateljima iz 10 zemalja koji su se natjecali na prvenstvu Balkana u judou.

Na natjecanju je sudjelovalo oko 150 natjecatelja, a iz Mostara na ovom natjecanju je bila Hana Benca iz judo kluba 'Mostar', koja je na ovom natjecanju nastupala kao reprezentativka BiH.

Benca je na ovom natjecanju osvojila brončanu medalju u veoma jakoj konkurenciji. "Ponosna sam na osvojeno treće mjesto koje je plod kvalitetnog i predanog rada u proteklom periodu. Moja velika želja je i u narednom periodu praviti dobre rezultate", kazala je Benca.

Inače, Benca je prvakinja BiH u judou, te je član juniorske i seniorske rezeprentacije. Ujedno je i viceprvakinja Balkana za juniore. Članica je Judo kluba 'Mostar'.

Judo reprezentacija Bosne i Hercegovine na Balkanskom prvenstvu za seniore i seniorke, održanom u Herceg Novom, osvojila je tri zlatne, četiri srebrene i tri brončane medalje.

"Siguran sam da su se reprezentativci Crne Gore, a i predstavnici drugih balkanskih zemalja, pokazali se u najboljem svjetlu i publici, odnosno ljubiteljima ovog sporta, te da su priuštili mnogo zanimljivih mečeva", kazao je tajnik za društvene djelatnosti i sport Vladimir Dželetović.

Kopirati
Drag cursor here to close