Tradicionalno druženje

Nogometaši Čapljine donatorskom večeri prikupljali sredstva za rad kluba

Sport / Flash | 07. 11. 2015. u 08:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Čapljini je u petak održana donatorska večer koju već tradicionalno organizira Hrvatski nogometni klub Čapljina.

Program je otvorio predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba ''Čapljina'' Zoran Prskalo.

''Ovu ću priliku iskoristiti da se zahvalim svima koji pomažu radu kluba, tu mislim na sve naše sponzore, mislim na općinu, mislim na prijatelje unutar kluba i one van kluba.

Ovom prilikom bi čestitao svim djelatnicima u klubu, prvo ekipi, svim trenerima i stožeru na ostvarenom rezultatu. Hvala mojim kolegama bliskim suradnicima što pomažu svojim entuzijazmom i radom da ostvarujemo rezultate. Ja se nadam da ćemo uspjet opravdati vaše povjerenje i postignuti još bolje rezultate'', rekao je Prskalo.

Za nesebičan doprinos u radu i funkcioniranju kluba, zahvalnice su dobili nekadašnji vratar Čapljine i dugogodišnji trener vratara Frano Martinović, potom Frano Džidić i Ante Falak, čiji je sin preuzeo priznanje.

Za dobru zabavu potrudili su se grupa ''Konoba'' i llapa Signum Čapljina, a okupljene je šalama uveseljavao Frano Vukoja.

Bogate i vrijedne tombole sponzora, kao i priznanja upotpunile su cjelokupnu zabavu na kojoj su gosti uživali kasno u noć.

Večer je organizirana kao zahvala svima onima koji pomažu u radu HNK ''Čapljina'', te kao donatorska večer, jer je sav prihod od kupljenih karata namijenjen djelovanju HNK ''Čapljina''.

Kopirati
Drag cursor here to close