Hercegovački derbi

Odbojkašice Čapljine najavile pobjedu protiv Širokog Brijega

Sport / Flash | 18. 11. 2014. u 07:55 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovači odbojkaški derbi ponovno je na rasporedu ovoga vikenda.

Ekipa Čapljine na domaćem će terenu ugostiti ekipu Širokog Brijega, a radi se o derbiju začelja. S obzirom da ni jedna ni druga ekipa nemaju niti jedan bod, bit će ovo sigurno žestoka borba za bježanje s posljednjeg mjesta ljestvice i jesenskom dijelu sezone.

Kapetan ekipe Čapljine Ana Šljivić ističe kako je ekipa ove sezone pomlađena, te kako iz utakmice u utakmicu pokazuju značajan napredak.

''Utakmica protiv Širokog je prva koju igramo u punom sastavu na vlastitom trenu i uz respekt prema solidnom protivniku očekujemo našu prvu ovosezonsku pobjedu.

ao kapetan ekipe koristim priliku da u ime svojih djevojaka pozovem sve ljubitelje odbojke da dođu i podrže djevojke u nadmetanju protiv Širokog Brijga'', istaknula je Šljivić za Bljesak.info.

Podsjetimo, trenersku palicu Čapljine od ove sezone preuzela je Ilijana Dugandžić, dugogodišnja hrvatska reprezentativka i svojevremeno jedna od najboljih igračica Europe.

Utakmica između Čapljine i Širokog Brijega igra se u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini u nedjelju, 23. studenog, s početkom u 18:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close