Mali nogomet

Optika Bevanda i Garfield prvi polufinalisti turnira u Čapljini

Sport / Flash | 04. 01. 2015. u 22:54 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon večeras odigranih utakmica poznati su prvi polufinalisti malonogometnog božićno – novogodišnjeg turnira koji organizira Sportski savez Općine Čapljina.

Plasman u polufinale izborili su večeras ''Optika Bevanda'' i ''Garfield Čapljina''.

U prvoj utakmici večeri plasman u polufinale tražile su ekipe ''Garfield Čapljina'' i ''Marko Bošković Stolac''. Iako je ekipa ''Garfield'' vodila s velikom razlikom u dva navrata, i to sa 3:0 i 4:1, ekipa ''Marko Bošković'' uspjela je izjednačiti na 4:4 i utakmicu odvesti u izvođenje šesteraca.

Za Garfield su golove dali Marin Šunjić (2), Tomo Bevanda (1) i Ivan Prce (1), dok su za ekipu Marko Bošković uspješni bili Ivan Perić (2) i Dario Markić (2).

Gledatelji su pri izvođenju šesteraca gledali pravu dramu. Naime, ekipa ''Garfield'' tri puta je promašila šesterac pa je ekipa ''Marko Bošković'' imala priliku sa zgoditkom proći dalje, no to im nije uspjelo, jer su i oni promašili tri šesterca.

Potom na scenu stupa Marin Šunjić, koji zabija šesterac, a potom staje na gol te brani udarac protivničke ekipe, i tako odvodi ekipu ''Garfielda'' u polufinale turnira.

U drugoj utakmici večeri ekipa ''Optika Bevanda'' iz Mostara svladala je ekipu ''Sušak Benz'' Čapljina. U jako zanimljivoj utakmici Mostarci su slavili sa 4:2 i tako se plasirali u polufinale turnira.

Za Optiku Bevanda golove su dali Josip Bošković (1), Ivan Knezović (1), Emrah Sarić (1) i Marin Suton (1). Za Sušak Benz oba gola dao je Pero Menalo.

Sutra će prolaz u polufinale tražiti ''MNK Tići'' Široki Brijeg i ''Vojarna Božan Šimović'' Čapljina'', te ''Caffe bar Fontana'' Čapljina i ''MNK Nevesinje'' Nevesinje.

Kopirati
Drag cursor here to close