Nastup

Orka pokupila šest medalja u Splitu

Sport / Flash | 09. 11. 2015. u 22:04 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda plivači Kluba vodenih sportova 'Orka' iz Mostara sudjelovali su na međunarodnom plivačkom miting "Zlatni dupin" u Splitu. 'Orku' su na ovom mitingu predstavljali: Farik Repeša, Josip Drežnjak, Đani Morić, Tin Šauperl, Alem Stupac, Nika Vrljić, Teodora Stanković, Lana Pudar, Ema Šunjić, David Azinović, Luka Zovko, Leon Lasić, Lucija Jakovljević i Katja Kondža.

Lana Pudar (2006.) je plivala četiri utrke, 100 m slobodno, 100 m leđno, 100 m delfin i 100 m mješovito i osvojila je četiri zlatne medalje. Lana je osvojila i pehar za najbolju plivačicu mitinga u svojoj kategoriji. Virozna Teodora Stanković (2005.) uspjela je doplivati do dvije brončane medalje u disciplinama 100 m slobodno i 100 m prsno. Drugi dan mitinga Teodora nažalost, nije mogla nastupiti zbog viroze.

Ostali dio ekipe je u skoro svim utrkama otplivao svoja najbolja vremena, vrijedi istaknuti i četvrto mjesto Tina Šauperla u utrci na 100 m delfin i četvrto mjesto mješovite štafete, gdje im je treće mjesto "pobjeglo" za nekoliko stotinki.

Narednog vikenda 13 plivača Kluba vodenih sportova 'Orka' će kao članovi gradske reprezentacije, zajedno sa svojim kolegama iz APK 'Zrinjski' i PK 'Velež' sudjelovati na međunarodnom plivačkom mitingu 'Kup Kragujevca', a u sklopu sportske suradnje između dva grada.

Iz 'Orke' su priopćili da je grad Mostar dobio još jednog reprezentativca u plivanju, a to je Ivo Marić (1999.), koji je uvršten na uži popis reprezentativaca za Centralno Europsko prvenstvo u plivanju za juniore i kadete, koje će se održati sredinom narednog mjeseca u Mađarskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close