Prvenstvo Hrvatske

Osam nastupa i osam medalja za KK Široki Brijeg

Sport / Flash | 16. 02. 2015. u 09:50 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Braća Anđelo i Ivan Kvesić još jednom potvrdili laskave titule koje su im dodijeljene na proglašenju najuspješnijih sportaša Širokog Brijega te su zablistali i ovoga vikenda.

Na jučer održanom seniorskom PH u Zagrebu, Karate klub Široki Brijeg osvojio je tri zlatne, dvije srebrene i tri brončane medalje.

Prvaci su osvajanjem naslova osigurali nastup u pojedinačnim kategorijama na EP u Istanbulu koje je za mjesec dana, a neki će svoj put potražiti kroz ekipni dio.

Cure su bile na razini, Maša Martinović je u 26. godini izborila svoj prvi nastup na velikom natjecanjima nakon pobjede u produžetku nad Ana-Marijom Čelan. U istoj kategoriji Anamaria Križan u borbi za broncu pobjedom nad Škuncom nastavila je jako dobar niz nastupa.

Odlična je bila Tina Marić, koja je nakon dvije izvrsne pobjede pružila odličan otpor europskoj prvakinji A. Lenard, to je bio jedan od boljih mečeva turnira u kojem je tijesno slavila Ana.

Odličan posao napravili su naši teškaši, gdje su u finalu snage odmjerili A. Kvesić i M. Vučić, a bolji je bio mlađi i spremniji Anđelo.
Za najveće iznenađenje u muškom dijelu pobrinuo se I. Kvesić, osvajanjem zlata do 84kg, nakon pobjede nad, već sada starim, rivalom Mrvičićem.

REZULTATI:
1. mjesto, Maša Martinović + 68kg
1. mjesto, Anđelo Kvesić +84kg
1. mjesto, Ivan Kvesić -84kg
2. mjesto, Tina Marić -61kg
2. mjesto, Mario Vučić +84kg
3. mjesto, Anamaria Križan +68kg
3. mjesto, Stjepan Bešenić -60kg
3. mjesto, Ivan Martinac -75kg

Kopirati
Drag cursor here to close