Pripreme za Katar

Prce se priključio reprezentaciji, momčad večeras trenirala u Zaliku

Sport / Flash | 26. 12. 2014. u 20:31 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine, koja se od ponedjeljka priprema u Mostaru za nastup na svjetskom prvenstvu u Kataru, danas se priključio Nikola Prce.

Najbolji sportaš BiH u 2014. godini uspješno se oporavlja od neugodne ozljede ligamenata skočnog zgloba, a stručni stožer vjeruje da će jedan od ključnih igrača reprezentacije biti osposobljen za nastup na SP-u.

“Puno će zavisiti od idućih pet-šest dana, kako će noga reagirati na malo teže napore. Zasad to ide dobro. Doktor je zadovoljan, nadam se da neće biti nekih dodatnih komplikacija. Ako bude ovako išlo, onda će sto posto sve biti u redu”, kazao je lijevi bek reprezentacije BiH.

Po riječima trenera Zudije Korkarića, Prce će raditi po posebnom režimu i pod budnom pažnjom liječnika Edina Buljugića, kondicijskog trenera i cijelog stručnog stožera.

Bh. rukometaši odradili su još jedan trening večeras i to u dvorani nove osnovne škole u Zaliku. U Mostaru će se spremati do 30. prosinca.

U sklopu hercegovačkih priprema najbolji rukometaši BiH u nedjelju će u Čapljini odigrati humanitarni susret s istoimenim domaćim klubom, članom Prve lige F BiH – skupina Jug, koji će za ovu priliku pojačati bivši igrači Kukrika, Džono, Suton, Kordić i drugi.
Kopirati
Drag cursor here to close