Fly fishing

Prijavite svoje klince za Školu mušičarenja

Škola će trajati od prosinca 2023. do listopada 2024. godine. Predviđena je nastava 2 puta mjesečno, svaki put po 2 sata.
Sport / Flash | 19. 12. 2023. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi Val Blagaj u partnerstvu s USR Neretva 1933, a u sklopu inicijative Zajedno za rijeke organizira jedinstvenu priliku za djecu uzrasta od 10 do 17 godina - Školu fly fishinga.

Ova posebna škola pružit će vašoj djeci nezaboravno iskustvo učenja i istraživanja svijeta mušičarenja.

Škola će trajati od prosinca 2023. do listopada 2024. godine. Predviđena je nastava 2 puta mjesečno, svaki put po 2 sata.

Nastava će obuhvatiti kako teoretske tako i praktične aktivnosti, pružajući učenicima priliku da steknu dublje razumijevanje ove tradicionalne vještine ribolova. Dodatno su planirane terenske posjete na lokalnim i regionalnim rijekama u Bosni i Hercegovini, omogućavajući praktičnu primjenu znanja izvan učionice.

Ova škola ne samo da će obogatiti znanje vaše djece o ribolovu, već će ih potaknuti da istraže ljepotu prirode i očuvanje vodenih ekosistema. Kroz stručno vođenje instruktora i iskusnih ribara, vaša djeca će imati priliku naučiti osnove mušičarenja i razviti ljubav prema aktivnom životu na otvorenom.

Uz ograničen broj mjesta, molimo vas da se prijavite što prije kako biste osigurali mjesto za vaše dijete u ovoj nezaboravnoj avanturi.

Prijava za školu mušičarenja je na sljedećem linku:

Za više informacija o prijavi i detaljima vezanim uz školu fly fishinga, molimo kontaktirajte putem maila skolamusicarenja@gmail.com .

 

Kopirati
Drag cursor here to close