Logo

Raspisan natječaj za učenike osnovnih i srednjih škola: Osmislite logo

Sport / Flash | 13. 10. 2015. u 18:27 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija za razvoj i unapređenje sportskih i rekreativnih aktivnosti 'Mali Most' u Mostaru pokreće sportsku Akademiju 'Mali Most'. Obzirom da nisu željeli nametati rješenja kada je u pitanju logo Fondacije, ovim putem pozivaju djecu grada Mostara, učenike osnovnih i srednjih škola da osmisle logo Fondacije koji bi se koristio kao zaštitni znak, koji će se koristiti u svim službenim dokumentima, prezentacijama, kao i u svim oglašavanjima putem društvenih medija.

Natječaj za izbor logotipa Fondacije provodi se u sklopu projekta 'Dijalog za budućnost' koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Projekt 'Dijalog za budućnost' se financira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira - Fonda za izgradnju mira (PBF).

Tko je 'Mali most'?

Misija i vizija: Obzirom da sport i sportska aktivnost pozitivno utječu na društvo, zbog svoje sposobnosti žele koristiti sport kao univerzalni jezik i alat u izgradnji i razvoju povjerenja, premošćivanje kultura i stvaranje zajedničkih identiteta. Mali Most koristi sport kao i obrazovni alat za promicanje mirnog suživota i interkulturalnog dijaloga među stanovništvom mladih u Bosni i Hercegovini.

Fondacija će sve svoje aktivnosti održavati na uskoro renoviranom SC Kantarevac, dok će sportska akademija biti u potpunosti besplatna što uključuje treninge, putovanja, natjecanja, sportsku opremu, edukativne radionice. Također akademija će biti dostupna svima, bez obzira na spol, imovinsko stanje, etničku pripadnost, političko i drugo opredjeljenje.

Mali Most ima 3 glavna cilja

Promicati i poticati otvorenu i uljudnu interakciju između djece različitih etničkih, vjerskih i kulturnih skupina kroz sportske aktivnosti i igre. Gajiti sigurnu i razigranu okolinu u kojoj su djeca u mogućnosti da se uključe u sportske aktivnosti, zadovolje društvene i fizičke potrebe, kao i da aktivno sudjeluju u izgradnji svoje zajednice.

Osigurati redovite radionice životnih vještina i niz skupnih aktivnosti za pomoć djeci u razvoju osobnih kompetencija i znakova.

Natječaj: objekt, kriteriji, poruka

Objekt: Natječaj za dizajn logotipa Fondacije, koji će biti zaštitni znak Fondacije i koristit će se u svim službenim dokumentima Fondacije 'Mali Most' kao i putem svih društvenih mreža.

Karakteristike logotipa

Logotip mora imati opipljivu vezu s osnovama identiteta. Logotip će slobodno interpretirati misije, vizije i ciljeve postojanja Fondacije 'Mali Most'. Treba biti vedro i intuitivno rješenje, koje se može lako razmnožavati u svakom formatu.

Pravna pitanja

Tri prvoplasirana autora se obavezuju da već sa svojom prijavom prenose svoja autorska prava za korištenje logotipa na Fondaciju 'Mali Most'. Sudionici: natječaj je otvoren za učenike osnovnih i srednjih škola sa područja Grada
Mostara.

Nagrade

Tri prvoplasirana autora proglasit će se na ceremoniji svečanog otvaranja Sportske akademije koja je planirana za 7.11.2015.g. Fondacija 'Mali Most' u suradnji sa UNDP-om i projektom Dijalog za budućnost nagradit će autore tri prvoplasirana logotipa, kao i škole iz kojih autori dolaze!

1. mjesto – autor – nagrada: bicikl ili druga sportska oprema u vrijednosti do 800 KM. Škola koju pohađa autor logotipa koji je osvojio 1. mjesto dobiva sportsku opremu - rekvizite u vrijednosti: do 1,500 KM.

2. mjesto – autor – nagrada: bicikl ili druga sportska oprema u vrijednosti do 700 KM. Škola koju pohađa autor logotipa koji je osvojio 2. mjesto dobiva sportsku opremu - rekvizite u vrijednosti: do 1,000 KM.

3. mjesto – autor – nagrada: bicikl ili druga sportska oprema u vrijednosti do 600 KM. Škola koju pohađa autor logotipa koji je osvojio 3.mjesto dobiva sportsku opremu - rekvizite u vrijednosti:do 800 KM.

Uz prijavu obavezno popuniti prijavni obrazac. Natječaj ostaje otvoren do 01.11.2015.g. Prijave na Javni poziv dostaviti na adresu Fondacija 'Mali Most', ulica dr. Ante Starčevića 34 sa naznakom 'Prijava na natječaj za izbor logotipa'. Također prijave možete slati i putem e-maila: malimost2015@gmail.com, navodi se iz ove fondacije.

Kopirati
Drag cursor here to close