Memorijalni turnir

Reprezentacija Indije dolazi na rukometni turnir u Međugorje

Sport / Flash | 22. 07. 2015. u 07:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba ''Međugorje'', od 18. do 22. kolovoza ove godine održat će se memorijalni turnir za mlađe uzraste ''Međugorje 2015'', koji se igra u čast preminulog istaknutog sportskog djelatnika i bivšeg predsjednika Kluba, Stanka Sivrića.

Po deseti put Međugorje će dočekati desetine rukometnih ekipa iz Bosne i Hercegovine, regije, ali i iz inozemstva koje će uveličati ovaj tradicionalni međugorski festival rukometa, priopćeno je iz HRK ''Međugorje''.

''Prošle godine ugostili smo reprezentaciju Katara i mogu kazati da je to veliki uspjeh za naš turnir. Ove godine imamo prijavu mlađe selekcije Indije za dječake u godištu 1998./99., no kako Indija nema veleposlanstvo u Bosni i Hercegovini proces dobivanja viza ide sporije, ali nadamo se da će se i taj proces okončati uskoro i da će nam se ova ekipa pridružiti među ostalima'', kazao je Krešimir Pavlović, član organizacijskog odbora turnira.

Dodao je kako iz godine u godinu ovaj turnir privlači sve više mladih igrača i igračica iz regije i inozemstva zbog čega je s pravom svrstan u rang najjačih i najmasovnijih rukometnih turnira za mlađe uzraste u BiH i među jače u Europi.

''Realizacija ovog turnira ne bi bila moguća bez mnogobrojnih volontera uključenih u projekt kojima smo zahvalni. Budući da ove godine imamo kategoriju više u odnosu na prošlogodišnji turnir, a to su dječaci i djevojčice u godištu 2004./05., naši volonteri će se pobrinuti da i najmlađi dobiju sportsku i tehničku podršku koju zaslužuju'', istaknula je Iva Vasilj, članica Organizacijskog odbor turnira.

Prijave su otvorene do 10. kolovoza, a svi zainteresirani više informacija mogu pronaći na službenim stranicama ovog turnira, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close