veliki uspjeh

Sandra Sivrić izborila Svjetsko prvenstvo

Sport / Flash | 02. 08. 2015. u 10:28 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sandra Sivrić, članica najmlađeg kluba u BiH, JK “Neretve” iz Mostara nastupit će na Svjetskom judo prvenstvu za kadete koje se održava u Sarajevu od 5. do 9. kolovoz.

Naime, Sivrićeva je izborila nastup na Svjetskom prvenstvu, plasmanom na državno prvenstvo na kojem je “pomela” konkurenciju te tako postala državna prvakinja Bosne i Hercegovine za uzrast do 18 godina.

Ova mlada i perspektivna džudašica je samo ovim uspjehom postigla veliki rezultat, plasiravši se na Balkansko prvenstvo u Rumunjskoj gdje je zauzela peto mjesto. Pored ovog plasmana ona se plasirala i na Europsko prvenstvo u Bugarskoj te na EYOF (European Youth Olympic Festival) koji se održava u Gruziji, a na koji se nije otišlo zbog lose financijske situacije kluba, grada i države.

Mora se istaći kako je Sandra Sivrić najmlađa natjecateljica u uzrastu do 18 godina, jer ima samo 15 godina, a već je u samom vrhu džuda u BiH. Njeno vrijeme tek počinje, a cilj nam je još više i jače trenirati te izbjeći eventualne ozljede, priopćili su iz kluba.

“Ponosan sam na Sandru i na sve ostale članove koji idu istim putem ka vrhu, postižu izvrsne rezultate , te se nadam da će se rad i trud isplatiti. Mi smo najmlađi klub u državi i regiji, a već imamo mnogo zapaženih rezultata. Osvojen je veliki broj medalja u samo jednoj godini, kako na međunarodnim natjecanjima , tako i na državnom i Balkanskom prvenstvu”, rekao je trener kluba Majo Ćeško te dodao:
“Radimo u veoma skromnim uvjetima i sa skromnom opremom, a rezultati su veoma vidljivi. Ovim putem se zahvaljujemo Upravi i cijelom stručnom stožeru HŠK “Zrinjski” Mostar koji nam uvijek pomaže i izlazi u susret”.

“Plasman na svjetsko prvenstvo je kruna moje dosadašnje karijere. Jako se veselim nastupu. Želim opravdati svoj poziv u reprezentaciju BiH , potrudit ću se i časno predstavljati svoju zemlju i klub iz kojeg dolazim, a to je Judo klub Neretva. Trenirala sam naporno, odrađivala žestoke treninge, jer nastupiti na svjetskom prvenstvu za mene je velika čast”, kazala je Sandra Sivrić.

Kopirati
Drag cursor here to close