bez poraza

STK Mostar osigurao jesensku titulu

Sport / Flash | 30. 11. 2015. u 11:07 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekli vikend stolnotenisači STK Mostara ostvarili su dvije vezane pobjede na domaćem terenu u okviru 10. i 11. kola Premijer lige BiH, te tako osigurali titulu jesenskog prvaka Bosne i Hercegovine.

Trostruki uzastopni prvak države u subotu je s 4:0 porazio STK Ormanju iz Hadžića, a igrači domaćih izgubili su samo jedan set - Zeljko - Pajević 3:0,Vučijak -Muhović 3:1, Šehić -Milićević 3:0 i par Bobaš /Šehić - Pajević/Milićević 3:0).

U nedjelju se u dvorani STK Mostara odvijala prava drama u derbiju kola Premijer Lige BiH gdje su rekete ukrstili dvije ponajbolje ekipe u BiH u posljednjih desetak godina. Više sreće i pribranosti imala je ekipa domaćina koja je sa tijesnih 4:3 porazila ekipu STK Vogošća.

Domaći su gubili s 2:3, ali su u podršku s tribina uspjeli ostvariti dvije vezanje pobjede. Bilo je 4:3 za Mostarce koji sada imaju maksimalnih 14 bodova.

Sljedeći vikend igrači Mostara gostuju u Sarajevu i igraju posljednje odnosno zaostale susrete iz 5. kola zbog nastupa domaćih igrača na Memorijalnom turniru Antun Tova Stipančić u Zagrebu.

Kopirati
Drag cursor here to close