teški lomovi

Vidal pet mjeseci izvan stroja, Tano s užasnim lomom noge

Sport / Flash | 12. 02. 2017. u 09:07 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nesretni branič Barcelone Aleix Vidal morat će izbivati s terena najmanje pet mjeseci, nakon jučerašnjeg loma gležnja pred kraj utakmice protiv Alavesa (6:0 za Barcelonu).

Vidal, koji se dosta mučio s prilagodbom u timu Blaugrane, upravo se nalazio u fazi kad je zadobio povjerenje trenera Enrique, ali će ga ova teška ozljeda ponovno izbaciti iz stroja i eventualnog uspona u karijeri.

Desni bočni je odigrao 11 utakmica u ovoj sezoni, postigavši i dva gola (protiv Las Palmasa i Athletica Bilbao), a njegova jučerašnja asistencija Luisu Suarezu za prvi gol na utakmici bila je peta u ovoj sezoni.


Drugi lom noge iste večeri

Na utakmici između Osasune i Reala (1:3) dogodio se iznimno težak lom noge domaćeg igrača Cayetana Bonnina, poznatijeg kao Tano.

On je nakon jednog sudara s Iscom u dvoboju za loptu, na teškom i nakvašenom terenu iskrivio nogu tako da mu je pukla potkoljenica.

Nogometaš iz Dominikanske Republike vrištao je od bolova na travnjaku, a svi igrači na terenu bili su vidno šokirani, kao što se moglo vidjeti u televizijskom prijenosu. Tano je vrlo brzo iznesen s terena i žurno odvezen u bolnicu.

Još se ne znaju detalji ozljede i koliko će dugo Bonnin izbivati s terena, ali je više nego jasno kako je ova sezona i za njega, jednako kao za Barcelonina Vidala, završena.

Na utakmici Osasuna - Real gležanj je ozlijedio i branič kraljevskog kluba Danilo, ali je njegova ozljeda, čini se, ipak nešto lakša.

Kopirati
Drag cursor here to close