PGA BH

Women's Golf Day: Žene u BiH će zaigrati golf

Sport / Flash | 29. 05. 2017. u 08:51 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji PGA BH, udruženja profesionalnih igrača i trenera golfa u BiH, sarajevsko golf igralište će i ove godine biti jedno jedna od 695 lokacija na svijetu gdje ce se 6. lipnja od 16:00 do 18:00 sati, održati ovogodišnje izdanje manifestacije Women’s Golf Day!

Naime u cijelom svijetu u isto vrijeme će sve zainteresirane dame imati priliku upoznati čari golfa, a iskusne golferice  će odigrati mini turnir na 9 rupa, pišu organizatori.

Ovaj događaj će za sve zainteresovane dame biti besplatan, a Sarajevo će postati dio svjetskog dana kada samo dame igraju i upoznaju se sa golf igrom.

U okviru ovog vrlo interesatnog događaja planiran je dvosatni tečaj golfa za početnice (sat driving-a i sat putting-a) te igra na 9 rupa za sve iskusnije golferice. Nakon igre i upoznavanja sa golf vještinama planirano je druženje svih sudionica u restoranu golf kluba uz laganu zakusku.

Kompletna oprema je osigurana, a žene samo trebaju doći u sportskoj obući

Kako bi sudjelovale na ovom svjetskom događaju organizatori mole sve zainteresovane dame da se registruju na ovom linku ili na telefon 033 261 111.

Radi ograničenog kapaciteta golf igrališta Sarajevo broj mjesta je ograničen.

Kopirati
Drag cursor here to close