Mostar

Zrinjski konačno kreće u obnovu stadiona?

Infrastruktura najveći je problem aktualnog prvaka BiH koji je nedavno svoju europsku utakmicu protiv Ludogoretsa morao igrati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.
Sport / Flash | 24. 08. 2018. u 16:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Spremamo se uskoro za velike radove kako bi naš stadion u što skorije vrijeme došao do treće UEFA-ine kategorije te kako bi se na njemu mogle igrati utakmice 3. i 4. pretkola europskih kupova'', izjavio je za Večernji list izvršni predsjednik Hrvatskog športskog kluba Zrinjski Danko Šulenta najavivši prijeko potrebne građevinske zahvate na stadionu ''Pod Bijelim brijegom'' u Mostaru.

Infrastruktura najveći je problem aktualnog prvaka BiH koji je 16. kolovoza 2018. svoju europsku utakmicu protiv Ludogoretsa morao igrati na stadionu Pecara u Širokom Brijegu.

Klub je od nastupa u pretkolu Lige prvaka te pretkolima Europske lige ove sezone zaradio nešto više od milijun eura pa je vodstvo kluba očito odlučilo krenuti u ozbiljnije zahvate na svom stadionu.

Za treću UEFA-inu kategoriju, između ostalog, stadionu ''Pod Bijelim brijegom'' potrebni su novi reflektori, a ta investicija koštat će ''Plemiće'' oko 800.000 KM. Prema pisanju spomenutih novina, proces je u tijeku, a UEFA je osigurala pola novca dok se za ostatak klub mora snaći.

Mostarski klub će uskoro krenuti s natkrivanjem zapadne tribine, tvrdi Večernjak, jer broj trenutačno natkrivenih sjedećih mjesta nije dovoljan.

Uz sve to, Zrinjski će na svom stadionu morati postaviti brojčanike, što ispada najmanja investicija od gore navedenih.

Kopirati
Drag cursor here to close