NBA

Bogdanović odličan, solidan učinak Bendera i Hezonje

Bojan Bogdanović je u 33 minute na terenu zabio 19 koševa (šut iz igre 8/14, trice 1/5), uz jedan skok i dvije ukradene lopte
Sport / Košarka | 21. 12. 2017. u 15:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojan Bogdanović je odigrao dobru utakmicu za svoje Indiana Pacerse koji su slavili protiv Atlanta Hawksa, a Mario Hezonja i Dragan Bender su ostvarili solidan učinak u porazima Orlando Magica i Phoenix Sunsa.

Indiana Pacers su sa 105-95 pobijedili Atlanta Hawkse na njihovom terenu. Utakmica je bila cijelo večer izvan dosega Atlante jer su Pacers dobili prve tri četvrtine i na početku zadnje imali sedam razlike.

Video: Sažetak utakmice Atlanta Hawks - Indiana Pacers

Victor Oladipo, koji je bio najbolji strijelac utakmice, zabio je tricu nešto manje od šest minuta prije kraja za vodstvo Indiane od 15 koševa.

Bojan Bogdanović je u 33 minute na terenu zabio 19 koševa (šut iz igre 8/14, trice 1/5), uz jedan skok i dvije ukradene lopte. Myles Turner je dodao 20 koševa za Pacerse, piše Hina.

Video: Svi koševi Bojana Bogdanovića protiv Atlante

Orlando Magic Marija Hezonje su izgubili od Chicago Bullsa sa 94-112, a hrvatski je košarkaš odigrao još jednu solidnu utakmicu. U 24 minute koliko je igrao zabio je 12 koševa (šut iz igre 5/10, 1/4) i ugrabio je dva skoka.

Orlandu je ovo šesti uzastopni poraz, a sinoć ni u jednom trenutku nisu vodili i najveći zaostatak za Chicagom iznosio je 30 koševa.

Nikola Vučević je bio najučinkovitiji kod Orlanda, zabio je 18 koševa i ugrabio deset skokova, a Elfrid Payton je ubacio 14 koševa uz osam asistencija i šest skokova.

Bullse je predvodio Denzel Valentine sa 16 pogodaka, dok su Kris Dunn i Nikola Mirotić ubacili svaki po 15 koševa.

Video: Sažetak utakmice Chicago Bulls - Orlando Magic

Los Angeles Clippers su sa 108-95 svladali Phoenix Sunse Dragana Bendera.

Clippers su odigrali odličnu obranu, ograničili su Sunse na šut iz igre na 36 posto i pogodili su samo osam trica iz 35 pokušaja, piše Hina.

Najbolji strijelac Sunsa bio je TJ Warren koji je utakmicu završio sa 22 pogotka. Bender je odigrao 22 minute i zabio je osam koševa (šut iz igre 3/7, trice 2/5).

Najbolji kod Clippersa bili su Austin Rivers sa 21 pogotkom i Lou Williams sa 18.

Video: Sažetak utakmice LA Clippers - Phoenix Suns
Kopirati
Drag cursor here to close