Kraj sezone

Bojan Bogdanović danas na operaciji

Od ranije je Bogdanović imao problema s lijevom rukom, trpio je velike bolove, ali je igrao. I čekao kraj sezone za operaciju. Sada će u kratkom periodu obaviti dvije.
Sport / Košarka | 01. 05. 2024. u 00:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sezona je počela s ozljedom lista u Detroitu. Čekao je oporavak, a onda se nastavio mučiti u lošim Pistonsima. Na kraju je Bojan Bogdanović dočekao trade u New York. Neka sasvim druga priča. Madison Square Garden, okršaji u play offu.

Onda je došla druga četvrtina četvrte utakmice. U duelu s Nicolasom Batumom stradao je gležanj. Magnetska rezonanca je dan poslije potvrdila težinu ozljede. Operacija je već danas.

Sezona je naravno gotova, ali pitanje je kada će se na parket vratiti Bojan. Po svemu sudeći propustit će kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre. I tu nije kraj problemima.

Od ranije je Bogdanović imao problema s lijevom rukom, trpio je velike bolove, ali je igrao. I čekao kraj sezone za operaciju. Sada će u kratkom periodu obaviti dvije. Od ovih operacija i procesa oporavka će zavisti i nastavak karijere. Jer Bojan trenutačno ima 35 godina i njegov ugovor još uvijek Knicksi nisu potvrdili. I pitanje je kako će reagirati. Ako New York ne potpiše Bogdanovića morat će ga platiti dva milijuna dolara i dati mu slobodne papire.

Kopirati
Drag cursor here to close