incidenti na pecari

Čapljina slavila u Širokom, njihov trener divljao u dvorani i završio na policiji

Sport / Košarka | 15. 04. 2016. u 08:35 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uzvratnih utakmica polufinala doigravanja košarkaškog prvenstva Herceg Bosne, košarkaši Čapljine plasirali su se u finale, a u susretu Posušja i Gruda igrat će se majstorica.

Naime, nakon što je Posušje slavilo u Grudama, košarkaši iz Gruda uzvratili su sinoć istom mjerom. Grude su slavile s 87:74 u Posušju, pa će se odlučujući susret igrati u Grudama ovog vikenda.

Leko (29 poena), Šušak (24) i Škrobo (14) predvodili su goste, a kod Posušja su najviše koševa postigli Bogdanović (25) i Jurkić (22).

U Širokom Brijegu je Čapljina sa 73:63 pobijedila Široki II i s ukupnih 2:0 plasirala se u finale. Radak je postigao 23 koša za pobjednike, Jerkić je dodao 17, a Božo Jelčić je dodao 14 koševa. Kod ekipe Širokog je Batinić imao 16, a Šušak 14 poena.

Tijekom utakmice dogodio se incident kojeg je izazvao trener Čapljine Josip Jelčić. Naime, Jelčić je isključen zbog dvije tehničke greške i pri izlasku iz dvorane u bijesu je razbio staklena vrata za gostujuće igrače.

Suci utakmice podnijeli su i prijavu zbog prijetnji i navodnog pokušaja fizičkog napada, pa je Jelčić završio i na policiji. Prijava je podnesena i povjereniku lige, pa treneru Čapljine prijeti ozbiljna kazna.

Kopirati
Drag cursor here to close