Košarka

Drugo izdanje “Beko S. ketch Street Basketball”

Sport / Košarka | 20. 09. 2016. u 11:04 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugo izdanje turnira u uličnoj košarci za učenike osnovnih i srednjih škola “Beko S. ketch Street Basketball” bit će održano od 1. do 5. listopada na šetalištu kod mostarskog parka Zrinjevac.

Na dijelu šetališta, posebno za ovu prigodu, bit će postavljen montažni košarkaški teren s tribinama.

Kako je priopćeno iz Marketing agencije B40, koja je organizator ovog događaja, ove godine će, osim dječaka, i djevojke imati priliku nastupiti u dvije konkurencije turnira.

Svrha ovog projekta je unaprijediti i omasoviti amaterski/rekreacijski sport u Bosni i Hercegovini te obuhvatiti što više djece i mladih u samom početku njihovog razvoja.

Iz agencije B40 pozvali su sve osnovne i srednje škole s područja Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije da do 23. rujna prijave ekipe koje će predstavljati njihove škole. Prijavnice i ostale informacije mogu se preuzeti na web stranici natjecanja: www.sketch.ba.

Svaka škola može besplatno prijaviti neograničen broj ekipa putem e-maila: prijavemo@sketch.ba.

Svi sudionici će dobiti poklone, a najbolje tri ekipe u svih pet konkurencija (dječaci do 9. razreda osnovne škole, do 2. razreda srednje škole, do 4. razreda srednje škole, i djevojčice do 9. razreda osnovne škole te do 4. razreda srednje škole) osvojit će vrijedne nagrade.

Projekt se provodi u suradnji sa Sportskim savezom Grada Mostara, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close